onsdag 8 mars 2017

Nu är mysteriet slut...

Ja tyvärr måste jag inse att mysteriet kommit till sitt slut och att vi jobbat oss igenom alla 19 delarna, A-I.

Några detaljer och broderier har varit för svåra att förklara i text och därför har jag valt att visa dem med bilder så här på slutet i facebookgruppen. Jag vill inte lägga några bilder här i bloggen eftersom det skulle vara för avslöjande för er som fortfarande inte är klara med alla delar.

Så, om du gör mysteriet och inte har tillgång till Facebook så får du gärna maila mig så skickar jag bilder på sista detaljerna. Och tveka inte att höra av dig, det är ju detaljerna som ger projektet "det lilla extra" ;)

lillapyssling[at]gmail.com 

[at] byts ut mot @ 
(Skriver så för att inte få spam-mail)

Det har varit ett nöje att virka detta mysterium tillsammans med er allihop! Jag kommer att sakna det nu när det snart är över... ❤
Om du inte har tillgång till Facebook får du gärna maila en bild på ditt färdiga projekt, jag är så nyfiken på att få se hur det blev! :)

Stora virkkramar!!
Lisa Thörne
Lilla Pyssling Design

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar här så hör vi av oss inom det närmaste med svar.